Draga femeie, ti-am pregatit un Bootcamp in care sa te simti libera si sa te redescoperi, in weekend-ul 10-11 Noiembrie, intr-o super locatie in Poiana Brasov (Hotel Escalade 4*  http://www.escalade.ro/ ).

Atunci cand petreci timp in natura, ajungi mult mai aproape de tine, cea autentica si afli cine esti cu adevarat, ce iti doresti doar pentru tine si cum ai vrea sa fie viata ta.

Bootcamp-ul are rolul sa te scoata din mediul tau obisnuit, de zi cu zi, si sa te aduca intr- locatie de vis la poalele muntilor, in Poiana Brasov, alaturi de femei minunate care vor sa se dezvolte frumos si sa traiasca o viata la superlativ.

Cunosti oameni noi, te redescoperi pe tine, te rasfeti un weekend intr-un hotel de 4* cu acces la spa, piscina interioara, club si iti redefinesti valorile si prioritatile printr-o serie de activitati outdoor & indoor, menite sa te scoata din zona de confort.

Evenimentul este adresat in exclusivitate femeilor.

Mai jos, ai prezentarea Bootcamp-ului si toate detaliile legate de organizare, facilitati si program.

Numar total locuri: 19  18 disponibile

Unde? Poiana Brasov, http://www.escalade.ro/

Cand? 10-11 Noiembrie

Investitie?

* pret intreg: 285 lei/persoana
* pret membre Club Femeia Cocheta& invitate: 245 lei/persoana
* pret redus 10% participante Bootcamp Busteni Octombrie – 220 lei/persoana

P.S.: Pentru Bootcamp-ul din 7-8 Octombrie mai este disponibil 1 loc ( vezi toate detaliile aici https://femeiacocheta.ro/bootcamp-beauty-restore-busteni-7-…/ )

Inscrie-te prin completarea formularului de mai jos sau trimite un email pe adresa contact.femeicocheta@gmail.com cu textul vreau in bootcamp si in cel mai scurt timp, primesti toate detaliile.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Mesaj pentru mine (Vii insotita?)

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share