1Bine te-am regăsit, femeie cochetă! Astăzi m-am trezit cu chef de rime. De aici şi titlul articolului. 🙂

Se apropie sezonul de plajă şi o dată cu venirea lui, încep şi pregătirile pentru “marea dezbrăcare”. Nu te speria, mă refeream la costumele de baie. 🙂

Femeile cochete, au grijă de imaginea lor şi lucrează continuu să o îmbunătăţească. Chiar dacă eşti posesoarea unui genetic bun, şi în cazul tău nu este nevoie de prea mult efort fizic sau alimentar, ceea ce vreau să-ţi prezint astăzi este şi în folosul tău.

Îţi mărturiseam în urmă cu puţin timp, în unul dintre articolele scrise pe site, că sunt adepta tratamentelor de înfrumuseţare făcute în casă. Pe lângă faptul că economisesc nişte bani frumoşi, este un prilej nemaipomenit să petrec timp cu mine.

În cazul meu, ziua spa declarată oficial este sâmbăta. Am câteva reţete de tratamente corporale pe care “le aplic pe pielea mea”, aşa că o să-ţi vorbesc din experientă. Încep cu preferatul meu, amestecul de cafea cu miere. Pe langă o bună exfoliere (realizată de cafea), pielea mea se hidratează cu miere din plin. Şi în acest fel, am bifat 2 obiective: exfolierea şi hidratarea.

cafeaCum fac eu?

  • Amestec 2 linguri de cafea măcinată cu o lingură de miere. Folosesc un bol de sticlă şi o spatulă de lemn;
  • Înainte de aplicare, am grijă să am pielea curată şi uscată;
  • Cu ajutorul spatulei de lemn, aplic compoziţia pe întreaga suprafaţă a corpului, începând cu picioarele şi terminând cu mâinile;
  • Aplicarea o fac întotdeauna de jos în sus, cu mişcări circulare;
  • După ce am acoperit toată suprafaţa, aştept 10 minute, timp în care obişnuiesc să mă admir în oglindă;
  • După expirarea timpului, intru sub duş şi îmi masez fiecare parte a corpului.

Rezultatul? Nu mai am nevoie de cremă hidratantă pentru cel puţin 48 de ore.

Dar ca să înţelegi despre ce vorbesc, îţi recomand să îţi faci timp pentru acest tratament minunat. Senzaţia pe care o simte pielea ta, te face să radiezi de fericire. Crede-mă că în acest caz, se potriveşte de minune zicala “mă simt bine în pielea mea”. 

Şi pentru că la începutul articolului am pomenit de “marea dezbrăcare”, acum vin cu detaliile. Aşa cum te-am obişnuit deja, vreau să-ţi mulţumesc încă o dată că eşti alături de mine într-o comunitate de femei frumoase şi să te răsplătesc pentru implicarea ta.

cadou

Am pregătit pentru tine o surpriză şi îţi ofer cadou un voucher în valoare de 20 de lei, cu care îţi poţi achiziţiona un costum de baie de pe site-ul http://estifrumoasa.ro/ . Voucherele sunt valabile până la data de 1 iunie şi doar pentru categoria “costume de baie”.

Ce trebuie să faci tu, pentru a intra în posesia unui voucher cadou?

  1. Trebuie să fii înscrisă în comunitatea femeilor cochete. Dacă nu te-ai abonat încă, o poţi face folosind formularul din dreapta paginii, prin introducerea numelui tău şi a adresei de e-mail.
  2. Trebuie să dai “like” şi “share” pe Facebook, pentru 3 ariticole la alegere de pe https://femeiacocheta.ro
  3. Trebuie să laşi sub articol, un comentariu legat de felul în care îţi  pregăteşti trupul pentru plajă.

Primele 10 femei cochete, care îndepliesc cele 3 cerinţe de mai sus, primesc automat câte un voucher cadou, în valoare de 20 de lei, pentru a-şi achiziţiona un costum de baie de pe http://estifrumoasa.ro/.

3,2,1….START!

Pe curând!

Comments

comments

126 Shares
Share126
Tweet
Pin
Share