1Bună!

Cred că ţi s-a întâmplat şi ţie, măcar o dată, să ai nevoie de retuşarea machiajului. Eu obişnuiesc să mă machiez în fiecare dimineaţă, înainte să plec la birou. Doar că după 9 ore de activitate, cu toate trucurile posibile pe care le aplic, machiajul se încăpăţânează să nu rămână la locul lui. Şi culmea, tocmai atunci se întămplă să apară în programul meu, activităţi neprevăzute. Iar eu, ca o femeie cochetă ce sunt, am la îndemână, toate armele necesare în lupta cu machiajul. Să-ţi mai spun că eu ies întotdeauna câştigătoare?

Bun. Pentru că ştiu că trăim vremuri în care toată lumea se grăbeşte şi că timpul s-a epuizat în hipermarketuri şi nu se găseşte de vânzare pe nicăieri, vreau să îţi ofer un articol scurt şi la obiect. Aşa că, aşează-te confortabil şi citeşte cu atenţie ce ţi-am pregătit.

Cele 5 produse pentru un retuş de succes, pe care trebuie să le ai mereu la îndemână:

pudraPudra compactă. Este de preferat să alegi una care să aibă în dotare oglindă şi burete pentru aplicare. De ce este pudra un produs esenţial pentru corectarea machiajului? Pentru că ea absoarbe excesul de sebuum şi te scapă de faţa cea lucioasă. Tenul tău rămâne uniform şi plin de viaţă. Aşa că aplic-o cu toată încrederea în zona T (frunte, nas, bărbie), dar şi pe obraji dacă este nevoie. Pentru efectul ei de matifiere, poart-o în geanta ta.

ruj

 

Rujul/luciul de buze. Ambele produse sunt indispensabile oricărei femei. Chiar dacă ai un produs rezistent la transfer, după câteva ore sau după ce serveşti masa, culoarea îşi pierde din intensitate. De aceea, ori de câte ori simţi nevoia, aplică culoare pe buzele tale. Să-ţi spun un mic secret pentru a creşte rezistenţa culorii. Aplică pe buze mai întâi puţin corector sau fond de ten, şi după aceea foloseşte rujul sau luciul de buze.

creionCreionul de ochi. Este bine-venit în portfardul tău, deoarece îţi permite o (re)aplicare uşoară şi la îndemână, indiferent de locul în care te aflii. Şi mai mult decât atât, dermatograful se asortează cu fiecare moment al zilei. Vrei să ai parte de un contur cu viaţă lungă? înainte de aplicare, lasă creionul în congelator pentru câteva minute. O să vezi imediat diferenţă.blush

Blush-ul. Este produsul care îţi readuce obrajii la viaţă. Prin simpla lui aplicare, dispar şi cele mai mici semne de oboseală, după o zi lungă. Pentru un efect de prospeţime, foloseşte nuanţe de roz-piersică şi evită tonurile de maroniu.

clesteCleştele de gene. Deşi l-am lăsat ultimul, vreau să precizez că nu este mai lipsit de importanţă decât celelalte produse. Este un accesoriu foarte util şi care oferă genelor tale curbarea de care au novoie. După rimelare, foloseşte cleştele de gene, dar nu înainte de a-l încălzi un pic. Efectul termic, ajută pentru o mai bună curbare.

Acum că ai aflat care sunt produsele de care nu trebuie să te mai dezlipeşti, nu mai ai nicio scuză. Achiziţionează-le şi poartă-le în geantă, în fiecare zi. Pe lângă faptul că ele sunt dovada feminităţii tale, îţi arată şi calea spre o viaţă de succes.

portfard

Tu ce ai în portfard?

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share