banner feminitate

 

Buna!

Aici Monica.

Si am pentru tine o recomandare la un eveniment gratuit dedicat femeilor. Daca esti in Bucuresti in perioada 6/7 octombrie, uite despre ce este vorba:

  • Cat de in largul tau te simti in puterea si expresia ta de femeie?
  • Simti ca sunt inca lucruri despre a fi femeie pe care nu le cunosti?
  • Cauti raspunsuri despre tine ca femeie si despre cum poti implini ce iti doresti?
  • Iti doresti sa ai incredere in tine ca femeie si sa o exprimi cu usurinta si gratie?
  • Iti este teama ca repeti greselile mamei tale si nu stii de unde ar trebui sa incepi sa faci o schimbare?

Ne petrecem cea mai mare parte din timp oferind grija si atentie celor din jurul nostru. Si tot de cele mai multe ori, ramanem pe ultimul loc. Ne-am obisnuit, ca mamele si bunicile noastre, cu exercitiul datoriei si al sacrificiului pentru binele celorlalti si al familiei. Suntem prea prinse in munca pentru a mai putea gasi energia de a fi senzuale pentru parteneri. Sau comunicarea cu ei pare imposibila. Sau inca nu avem partenerul potrivit si intrebarile despre ce anume nu facem noi sau unde nu suntem indeajuns de nu avem o astfel de relatie ne insotesc zilele.

Daca vreuna dintre situatiile de mai sus te dezarmeaza, raspunsul ar putea fi mai simplu decat crezi. In fiecare dintre noi traieste o fetita interioara, care are nevoie derabdare, intelegere si iubire. Iar cat timp nu le primeste, emotiile ei vor opri implinirea dorintelor femeii mature. Este important pentru destinul nostru de femei sa invatam sa gasim si sa ascultam aceasta fetita si sa o ajutam sa creasca. De dragul nostru.

Daca esti intr-un punct in viata ta in care simti nevoia unui reper interior care sa te ghideze printre intrebari si decizii, atunci aceasta seara deschisa poate sa fie locul in care sa incepi calatoria spre acel reper. Am creat o serie de pasi iar primul este chiarparticiparea la seara de feminitate, unde vei patrunde in acest univers.

Acesta seara este pentru tine daca:

  • ti-ai neglijat feminitatea si simti ca a sosit timpul sa te reintorci la tine
  • vrei sa afli cum iti poti ingriji fetita interioara astfel incat sa-i dai voie femeii mature sa se manifeste
  • vrei sa te descoperi ca femeie si ce anume te face unica
  • vrei sa fii matura si puternica in relatiile importante pentru tine

Cine va sustine aceasta seara deschisa?

Oana Stoianovici este coach transformațional cu o experiență de peste 11 ani în programe de leadership transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii timp de 7 ani, conducând cu rezultate excepționale programe și antrenamente pentru peste 4,000 de participanți din toată lumea.

În urma workshopurilor Oanei, femeile descoperă noi nivele de echilibru personal, creativitate și plenitudine, care pot însemna creșteri în carieră, maternitate, expresie artistică și relații împlinite cu parteneri de viață.

Cand?

6 si 7 octombrie 2015, intre orele 19:00 – 21:00.

Indiferent in care dintre cele doua zile vei participa, te rugam sa ajungi cu aproximativ 30 minute mai devreme pentru a face confirmarea participarii si a incepe in timp util.

Unde?

Evenimentul va avea loc la Hermitage Spiritual Hub situat pe str. Mihai Eminescu, nr. 127.

Cat?

Participarea este GRATUITA.

Toate detaliile legate de inscrieri, le gasesti aici:

http://evoluamimpreuna.ro/evenimente/introducere-in-puterea-feminina-seara-deschisa-de-feminitate-cu-oana-stoianovici-67-octombrie-2015-bucuresti-2/

Iti doresc o experienta cat mai placuta si te astept cu impresii de la acest eveniment.

 

Sa ai o saptamana excelenta,

Te imbratisez cu toata dragostea mea!

Pe curand!

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share