1Aşa începe unul dintre mesajele pe care le-am primit aseară. Nu o să-ţi redau şi restul conţinutului, pentru că ideea principală este în titlu.

Pentru astăzi ţi-am prgătit un exerciţiu şi nu un articol, aşa cum te-ai obişnuit. Citeşte mai jos şi vezi despre ce este vorba.

Dimineaţa răspund mesajelor pe care le primesc de la cititoarele de pe Femeia Cochetă. Este una dintre activităţile care mă încarcă cu energie, pentru tot restul zilei. Toate femeile cu care interacţionez sunt minunate şi sunt fericită că fac parte din viaţa mea. Şi mulţumirea pe care o simt în suflet, atunci când ele aleg să se deschidă în faţa mea, nu pot să ţi-o redau în cuvinte. Nimic pe lumea asta nu este mai special, decât să oferi necondiţionat, fără să aştepţi nimic în schimb. Pentru că mecanismul funcţionează în felul următor: dăruieşte şi ţi se va dărui! 🙂

Eu nu am ştiut să mă machiez singură şi nici nu am investit în această cunoaştere, altceva decât timp. M-am privit în oglindă şi m-am pus faţă în faţă cu mine. Cine poate să ştie mai bine decât mine, ce este potrivit pentru viaţa mea? Spune-mi că ţie îţi place ca altcineva să-ţi conducă viaţa, că nu te cred.

Să revenim la mesajul din titul de astăzi. Vrei să-ţi spun un secret?

Machiajul este exprimarea în culori sau non-culori, a stării pe care o ai la un moment dat. El nu face altceva, decât să transpună în linii şi forme, emoţia din interiorul tău. Chipul tău spune mai mult decât cuvintele pe care alegi tu să le rosteşti. Ce părere ai despre asta?

colarate 1Îţi propun ca atunci când te machezi, să fii atentă la ce culori ai tendinţa să alegi, involuntar. Eşti tristă, nervoasă, grăbită, obosită şi crezi că ţi se potriveşte un gri închis? Ce-ar fi să aplici un fard în nuanţe pastelate şi un ruj vesel? Ştii care va fi rezultatul? Îţi vei schimba starea doar din culoare. Încearcă şi discutăm după!

În zilele următoare, vreau să faci un exerciţiu. Fii atentă la machiajul femeilor din jurul tău şi observă ce legătură există între starea sufletească şi culorile sau lipsa lor.

Vreau să-mi scrii ce ai aflat şi care sunt culorile pe care le foloseşti tu în machiajul de zi cu zi.

Monica

Comments

comments

178 Shares
Share178
Tweet
Pin
Share