Hei, am ajuns la mijlocul lectiilor! 🙂intro

Pentru că este vineri şi pentru că aştepţi cu nerăbdare să intri în week-end, ţi-am pregătit un material scurt, dar foarte important. O să-ţi prezint formele pe care le pot avea ochii şi buzele noastre. Este bine să şii aceste lucruri despre tine, pentru că în lecţiile ce urmează vei afla cum să te machezi, în funcţie de trasăturile tale. Aşa că, nu sări nici o etapă, şi cunoaşte-te în detaliu.

Citesc pe site-uri de specialitate, tot mai multe articole de genul “cum să te machezi, în fucţie de forma ochilor”. Şi accentul cade pe machiaj, şi forma rămane undeva pierdută în spaţiu şi timp. 🙂

Bine, şi totuşi cum aflu forma ochilor mei , ca să ştiu ce trebuie să fac mai departe?
Te ajut eu. Doar pentru asta sunt aici. Mai jos, găseşti informaţia de care ai nevoie.
Citeşte cu atenţie şi observă-ţi ochii. Aceştia sunt:

1. depărtaţi;departatiapropiati
2. apropiaţi;
3. ‘înfundaţi’;
4. mici;
5. mari;
6. “adormiţi” – pleoapa este căzută din cauza oboselii şi a elasticităţii musculaturii oculare. Are tendinţa să cada, şi să acopere ochiul într-o anumită măsură;
7. rotunzi – acest format crează un aspect constant, de mirare, de surprindere.
8. proeminenţi, globulari – ambele pleoape sunt bombate,
9. profunzi, cu cearcăne permanente
10. descendenţi – colţul exterior al pleoapei este mai căzut spre exterior, şi crează un aspect de tristeţe, melancolie
11. ascendenţi – forma opusă ochilor descendenţi, în care colţul exterior este ridicat
12. asiatici – este cea mai pretenţioasă formă, şi combină formatul mic, asiatici
cu cel alungit, cu pleoapa uşor căzută.

Bun, acum ai aflat care este forma ochilor tăi. Să mergem mai departe. Înainte de asta, vreau să te felicit pentru că vrei să te descoperi în detaliu, şi te invit să arunci o privire şi asupra buzelor tale.

multe buzeNu o să-ţi fac nici o clasificare a tipurilor de buze, pentru că sunt curioasă ce crezi tu despre tine. Ştii care este forma lor?

Scrie-mi mai jos, care este forma ochilor tăi, precum şi ce tip de buze crezi că ai. Iţi amintesc că este un pas important pe care trebuie să-l faci, pentru a ştii să te pui în valoare.

Primele 5 lecţii au fost create astfel încât să te ajute pe tine să te descoperi, şi să ai cunoştinţele de bază. În următoarele 5 lecţii, vom trece la un nivel mai avansat, şi de aceea am nevoie ca tu să fii cu temele la zi.

Îţi doresc o primavară cochetă şi plină de iubire! 🙂

Cu drag,
Monica

Comments

comments

181 Shares
Share181
Tweet
Pin
Share