Buna! ­čÖé

Aici Monica, cu chef de joaca. ­čÖé

Zilele trecute am trimis un newsletter in lista de abonate a site-ului si am lansat o provocare:

Daca ai pleca pe o insula pustie, care ar fi cele 3 produse cosmetice pe care le-ai lua cu tine?

Grea decizie, nu-i asa? :))

Raspunsurile cititoarelor mele m-au facut sa zambesc si pentru ca aproape toate mesajele primite aveau ceva in comun, am decis sa fac si un top al celor 3 produse cosmetice de care femeile nu se dezlipesc pe o insula pustie.

Uite ce a iesit:

Locul 3rimelul rezistent la apa. Daca mai avea cineva dubii ca femeile se machiaza chiar si atunci cand nu le vede nimeni, ia-ta dovada. Cum insula este pustie si nu este nicio alta persoana acolo, rezulta ca teoretic, suntem singure. Si nu-i asa ca nu e nimic mai frumos decat sa te simti frumoasa tu cu tine?

Locul 2 – ┬árujul. Si cum suntem singure in acest exercitiu, putem sa ne rujam linistite cat de mult vrem, ca nu o sa ne deranjam partenerul, de altfel foarte entuziasmat de acest produs miraculos caruia nu ii intelege rostul pe aceasta planeta. :))

Locul 1 crema cu SPF/ unt de cocos. Le-am trecut pe amandoua pe locul 1, pentru ca diferenta de voturi dintre ele este foarte mica si oarecum interpretabila. Am fost foarte fericita sa aflu ca femeile pun sanatatea pielii lor pe primul loc. 

Asadar, top 3 produse cosmetice de luat pe o insula pustie:

  1. Crema cu SPF/ unt de cocos
  2. Rujul
  3. Rimelul

In concluzie, se pare ca noi femeile nu ne machiem pentru ceilalti, ci o facem pentru starea noastra de bine, pentru ca asta ne face sa ne simtim mai frumoase si mai feminine si ne creste increderea in noi. 

Vesti bune? Pentru mine trebuie sa recunosc ca-s excelente. Asta imi arata ca traim vremuri in care femeia incepe sa invete sa se puna pe primul loc in viata ei si pas cu pas isi aminteste si de timpul pe care trebuie sa si-l acorde siesi. 

Tu esti de acord cu topul celor 3 produse? 

Ce ai adauga?

Ce ai lua cu tine daca ai pleca pe o insula pustie?

Si daca tot a venit vorba de frumusete, produse cosmetice, feminitate, timp petrecut ca fetele si insule pustii, iti las mai jos evenimentul pe care il lansez saptamana viitoare, pentru ca vreau ca tu sa fii prima care afla de el. Este vorba de o tabara de weekend, in care frumusetea se intalneste cu feminitatea si dezvoltarea personala si creaza experiente de neuitat. M-as bucura ca unul dintre cele 12 locuri sa fie al tau:

Girls weekend out (21-23 Iulie, Tulcea, Delta Dunarii)

Comments

comments

87 Shares
Share87
Tweet
Pin
Share