coperta material 1 “O rochie trebuie să urmărească corpul unei femei, în niciun caz corpul femeii să urmărească forma rochiei. Aceasta este adevărata modă!”

Hubert de Givenchy

Toate ne dorim să fim frumoase şi în goana după obiectivul 90-60-90, uităm esenţialul: autenticitatea.

Nu mi-au plăcut niciodată tiparele, stereotipurile şi copy-paste-ul. Dar cu toate astea, a existat o perioadă în viaţa mea, în care am uitat să fiu autentică şi curentul “modei” m-a acaparat. Ce nu ştiam atunci, era că oricât de mult mă străduiam să arat ca fetele din reviste, tot nu reuşeam.

De ce? Pentru că fiecare individ este unic. Nu există două persoane identice!

Când am înţeles cu adevărat asta şi mai ales când am învăţat să accept, am devenit cu adevărat fericită. Şi din acel moment, nu am făcut nimic mai mult decât să vreau să arăt ca MINE, să iubesc ca MINE, să simt ca MINE, să acţionez ca MINE şi să exist ca MINE.

Ce îţi propun eu! În următoarele 10 zile, fii ca TINE!

Şi pentru că ştiu cât este de greu să duci un plan la bun sfârşit, am să te ajut şi am să-ţi dau un cadou plin cu motivaţie. Şi ca să nu fie numai vorbe şi nimic palpabil, îţi ofer ţie, femeie frumoasă şi unică, un bonus de trei materiale gratuite, care să te ajute să te simţi bine cu TINE, din cap până-n picioare.coperta 1

  • Material 1: Trup de sărbătoare
  • Material 2: Cosmetică, manichiură şi pedichiură de sărbătoare
  • Material 3: Look de sărbătoare

Structura celor trei materiale pe care le vei primi, este concepută în aşa fel încât ţie să-ţi fie foarte uşor să ajungi cât mai aproape de TINE. O să-ţi dezvălui un pic din cuprins şi îţi spun doar, că prin intermediul materialelor pe care le vei primi, vei ştii să:

  • Îţi faci singură la tine acasă, fără costuri, un tratament de spa, la fel ca în saloanele de înfrumuseţare;
  • Să te epilezi corect;
  • Să-ţi faci singură un tratament complet de eliminare a celulitei;
  • Să-ţi faci corect şi singură, pedichiura şi manichiura;
  • Să te răsfeţi cu un masaj facial ca la carte;
  • Să te machiezi adecvat hainelor şi evenimentelor;
  • Să îţi aranjezi părul în mai puţin de 10 minute, indiferent de lungimea sau structura firului de păr;

Şi lista continuă, dar vreau să te surprind atunci când vei primi materialele.

Tot ce trebuie să faci tu, este să fii abonată pe site şi să-ţi primeşti materialele pe mail. Dacă nu eşti încă abonată, o poţi face prin completarea formularului din dreapta paginii. Doar introduci numele tau şi adresa de mail pe care vrei să primeşti materialele şi dai click pe “Sign up”. Pasul următor este să-ţi verifici mail-ul şi să urmezi paşii de acolo.

Materialele vor fi disponibile doar pentru abonaţi şi nu vor fi vizibile ca şi articole pe site. Este modul prin care vreau să le mulţumesc femeilor cochete, care au contribuit la ridicarea unei comunităţi de femei frumoase.

Pe curând!
Monica

Comments

comments

32 Shares
Share32
Tweet
Pin
Share