Buna, draga mea!

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog. Este o perioada destul de aglomerata pentru mine, cu multe lansari, cursuri, si evenimente.

Vreau sa stii insa, ca nu te-am uitat. ­čÖé

 

Si tocmai pentru ca vreau sa ma revansez, ti-am pregatit un material pe care stiu ca o sa-l indragesti.

Stii pozele alea din reviste care prezinta chipuri perfecte, sculptate si uneori editate?

Nu mai este un secret! Si tu poti avea un chip perfect!

 

Si astazi vei afla cum sa faci asta! In primul rand, trebuie sa stii ca:

desc─ârcare (1)

  • ┬á umbrire= corectie:
  • ┬á iluminare = evidentiere

Ce inseamna asta? 

Cu ajutorul umbrei, retusam trasaturile fetei care necesita corectie, iar cu ajutorul iluminarii, scoatem in evidenta trasaturile frumoase.

Rezultatul? Imediat il vei vedea.

 

De ce ai nevoie?

Iti trebuie:

  • o paleta cu 3 farduri: o nuanta deschisa, una inchisa, una intermediara (medie) .┬áTextura produselor poate fi: cremoasa sau sub forma de pudra pulbere sau compacta.
  • o pensula.

images (2)Cum aplici umbra si lumina?

Modul de lucru: Prima data se aplica culoarea deschisa (lumina), in zona fruntii, pe arcada, pe lungimea nasului, sub ochi si de-o parte si de alta a nasului, deasupra buzei superioare, pe barbie si sub pometi (vei observa ca vei obtine un triunghi). Dupa ce ai terminat de aplicat lumina in zonele enumerate mai sus, vei aplica umbra astfel: la baza parului, pe extremitatile osoase ale nasului si pe zonele care leaga nasul de sprancene, imediat sub pometi si sub barbie. Cu ce-a de-a treia nuanta de fard (cea medie), vei face trecere dintre zonele luminate si cele umbrite. Urmareste pozele de mai jos, ca sa intelegi mai bine care sunt zonele in care se aplica lumina, precum si cele in care se aplica umbra.

images (1)

images (3)

 

Asta inseamna corectie prin umbrire si iluminare.

Cum ti se pare?

Ai incercat aceasta tehnica?

 

Daca vrei sa stii mai multe despre acesta tehnica, te invit la seminarul pe care il tin in Bucuresti, sambata  25 ianuarie, la Scoala de Cosmetica Meru Organic Beauty (str. Naum Ramniceanu, nr.35, sect.1).

Corectia este una dintre temele pe care le voi prezenta la seminar, alaturi de multe alte tehnici care te vor ajuta sa iti pui chipul frumos in valoare.

 

Pe curand,

Monica

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share