Termeni și condiții

Te rugăm să citești Termenii și condițiile de utilizare cu atenție.

Continuarea utilizării site-ului femeiacocheta.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare și respectarea acestora. Acest site web este proprietatea SC Cocheta Exclusive Events SRL, CUI: 36921324, Nr.Reg.Com.: J36/16/16.01.2017 cu sediul Str.Alunisului nr.6, Tulcea, România. Societatea își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului și termenilor de utilizare, fără notificare prealabilă, urmând ca schimbările importante să fie comunicate în mod corespunzător.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea utilizării site-ului implică acceptul și acordul tău referitor la politica noastră privind cookie-urile. Îți vom aduce la cunoștință acest lucru de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, până la momentul în care confirmi luarea la cunoștință.

Site-ul femeiacocheta.ro poate fi utilizat pentru efectuarea comenzilor online și pentru informare. Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a îl exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Cocheta Exclusive Events SRL fără acordul prealabil scris. Utilizatorii site-ului pot descărca sau copia materialele oferite în acest scop, fără a avea dreptul de a le folosi în alte scopuri decât cele personale sau non-comerciale.

Continului site-ului (text, imagini, elemente grafice, software și toate celelalte elemente), este proprietatea SC Cocheta Exclusive Events SRL și a colaboratorilor săi. Folosirea acestui conținut fără acordul prealabil al proprietarului este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către Site este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC Cocheta Exclusive Events SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email al acordului nostru.

Comentariile vizitatorilor și ale clienților

Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viață privată a altor persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte reprezentând mail-uri in masă sau orice altă formă de spam.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpare/vânzare a unor produse, se consideră că ne conferi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publică, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Abonarea și dezabonarea la buletinul informativ (newsletter)

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul nostru este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Oricând te vei putea dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legislația aplicabilă în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și în cazul site-ului, în condițiile prevăzute de acești termeni și condiții.

SC Cocheta Exclusive Events SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile prezentelor termene și condiții.

Produse și servicii comercializate

Produsele și serviciile comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt  producție proprie sau, ocazional, produse de la alți producători, în ambalajul original.  În momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală și orice alte documente conform legislației în vigoare.

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri finale și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, prețurile afișate sunt incorecte, se consideră ca preț final prețul acceptat de către client.

Cum comand

Poți face comanda prin alegerea unui produs din pagina de produse și adăugarea sa în coș. Apoi treci la finalizarea comenzii, unde este nevoie să introduci datele personale sau ale companiei. Aceste date sunt: nume și prenume, denumirea companiei – dacă este cazul, adresa de livrare, adresa de facturare, nume de utilizator, adresa de email unde va fi trimisă comanda.

Cum plătesc

Plata produselor comandate se va face ramburs la livrare sau prin transfer bancar. Dacă optezi pentru Livrarea cu ramburs, curierul va colecta banii și îți va înmâna coletul. Dacă optezi pentru plata prin transfer bancar, îți vom livra coletul după ce am verificat că banii au intrat în contul nostru.

Cum se livrează

Comanda ta este livrată pe teritoriul României. În vederea efectuării livrării, ne rezervăm dreptul de a contacta clienții pentru confirmarea comenzilor și a datelor de livrare. Tarifele de livrare sunt valabile pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Se taxează suplimentar pentru livrare în localitățile aflate în afara ariei de acoperire a serviciului de curierat.

Livrarea ramburs are o taxă de 18 lei, iar livrarea după plata prin transfer bancar are o taxă de 14,5 lei.

Soluționarea litigiilor

Facem tot posibilul ca neînțelegerile privind orice tip de dispută să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanțelor judecătorești competente.

Acești Termeni și Condițiile de utilizare reprezintă înțelegerea dintre tine și noi cu privire la utilizarea site-ului. Nici o altă declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în acești Termeni și Condiții nu este obligatorie nici pentru ține, nici pentru noi, dacă nu a fost convenită de comun acord.

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share