Se intampla acum 5 ani, in biroul in care imi desfasuram activitatea de inginer Cercetare-Dezvoltare, un birou micut, dar pe care il personalizasem dupa bunul plac, ca sa imi fac cele 9 ore de program, mai placute.

Atunci am aflat pentru prima data, ca daca in suflet nu ti-e liniste si implinire, fluturasii si culoarea roz, nu prea ajuta.

Am deschis ca de obicei mailurile si imi faceam agenda zilnica. Aceeasi rutina, aceeasi cafea, acelasi birou, aceleasi ore pe care uneori le imploram sa treaca mai repede, cand in minte mi-au aparut ca din senin, 2 intrebari:

Cine sunt eu?

Asta vreau sa fac pentru tot restul vietii mele?

La prima intrebare nu am stiut sa imi raspund si asta mi-a generat o mare frustrare, dar in acelasi timp, si curiozitatea de a afla raspunsul. In ceea ce priveste a doua intrebare, raspunsul a fost un NU evident, clar si maxim de asumat. Atat de asumat, incat a venit la pachet aproape instant, cu demisia.

Eram pe atunci o Monica complexata si nu stiam de unde sa ma apuc ca sa imi rezolv fiecare temere si fiecare frustrare pe care o aveam in legatura cu mine, cu dezvoltarea mea si cu felul in care aratam. Obisnuiam sa ma compar cu tot ce imi iesea in cale, ma raportam la modele, pe care le credeam atunci standarde de frumusete si fiecare zi ma gasea tot mai confuza si tot mai nefericita.

Si as fi dat orice atunci, as fi platit oricat, pentru un curs de dezvoltare personala care sa ma invete despre mine, care sa imi ofere un manual propriu de utilizare, care sa imi explice pas cu pas cum sa ma descopar pe mine cea autentica si care sa ma ia de mana si sa ma duca pana acolo, in strafundurile celor mai ascunse ganduri, sa ma tina strans si sa nu-mi dea drumul si de acolo sa ma intoarca mai pregatita, catre mine, varianta mea cea mai buna care pot deveni.

Nu am gasit o scurtatura, ci le-am experimentat pe toate din plin! Nu am reusit sa fug de durere, de suferinta, de tristete, de dezamagiri si de neputinta! Pentru ca viata a vrut neaparat sa ma invete lectii valoroase despre devenire si despre autocunoastere! 

Si ce bine mi-a facut! 🙂

Tu te-ai intrebat vreodata, cine esti? 

Cine esti tu, cand toata lumea pleaca, cand ramai singura cu tine, cand e liniste?

Cine esti tu cea cu adevarat?

Ce iti place tie sa faci?

Cum ai vrea sa fie viata ta? 

Esti fericita?

Te simti la locul tau acum, in viata ta?

Esti in prezent, maximul care poti tu deveni?

Iubesti? Esti iubita? Esti in relatia potrivita?

Pentru ca-s asa momente, in care un raspuns venit din reflex, nu valoreaza nici pe jumatate fata de cat valoreaza o intrebare bine pusa!

Si tu fugi de tine, inca, nu-i asa?

Dar cum ar fi pentru o clipa sa te opresti si sa te iei in serios?

Cum ar fi ca de astazi, si tu sa contezi in viata ta?

In ziua in care am aflat cine sunt, am devenit fericita si autenticitatea s-a instalat in corpul meu la nivel de celula. Am devenit o femeie complexa si mi-am promis mie, ca atunci cand proiectul Femeia Cocheta o sa creasca mare, o sa fac o Scoala.

O Scoala de Femei Cochete, in care sa le ajut pe femei sa gaseasca calea scurta catre cea mai buna varianta a lor si in care sa pun la un loc, toata informatia, toata experienta si toate lectiile de viata care m-au ajutat sa devin o femeie completa, fericita si implinita.

Si am facut! 🙂

Pe 11 Noiembrie, prima serie de femei cochete incepe programul de transformare feminina de 3 luni, care va schimba vieti… in mai bine! Si daca acum cand citesti aceste randuri si tu iti doresti sa fii fericita, sa te simti implinita si sa traiesti o viata asa cum meriti, atunci s-ar putea sa gasesti tot ce ai cautat in programul pe care l-am pregatit aici

Scoala de Femei Cochete

Si pentru ca am fost acolo si stiu cum se simte, in incheiere iti mai spun doar atat:

Femeie, tu sa nu uiti, ca:

inainte sa te grabesti sa rezolvi problemele celorlati, tu esti cea care are prioritate!

a face compromisuri si sacrificii nu te face mai femeie si nu asa se obtine validarea si aprecierea celorlati!

investestitia in tine este cea care iti aduce cele mai mari satisfactii!

atunci cand tu devii mai buna si mai dezvoltata si oamenii pe care ii vei atrage in viata ta, vor fi pe acelasi nivel de dezvoltare!

 

Pe curand cu vesti minunate,

Monica.

 

 

 

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share