Bine te-am regăsit!articol par

În articolul de astăzi, vei afla care este soluţia pentru ca părul tău să rămână la locul lui. 🙂

Ceea ce nu ştii, este că această soluţie, este la îndemâna ta, oriunde şi oricând. Şi ai nevoie doar de ajutorul mâinilor tale.

Sâmbătă dimineaţa, eram în piaţă, şi îmi făceam aprovizionarea cu fructe şi legume, pentru noul meu stil de viaţă sănătos. Mi-am făcut multe promisiuni pentru 2013, plus un abonament la sală. Promit să te ţin la curent cu evoluţia proiectului. 🙂

În timp ce studiam cu mare interes, două mere verzi de pe tarabă, o voce plină de entuziasm, mă trezeşte la realitate:
“- Monica, ce faci? Nici nu ştii cât de fericită sunt! Nu am cuvinte să-ţi mulţumesc!”.
Prietena mea, Doina, se apropie de mine şi îşi scoate grăbită de pe cap, caciuliţa frumos împletită, de culoare roz. Un păr negru şi plin de viaţă, de lungime impresionantă se grăbeşte să-i acopere umerii sacoului de stofă.
“- Uite! Datorită ţie, am astăzi un păr frumos. Soluţia pe care mi-ai dat-o, funcţionează!”

Nu am fost surprinsă. Eram sigură că va funcţiona şi în cazul ei, aşa cum a funcţionat în toate cazurile.

Şi, pentru că ştiu că aştepţi cu nerăbdare această soluţie, trec direct la subiect.
Dar înainte de asta, vreau să-ţi spun că eu sunt una dintre persoanele care nu se pot lauda cu un genetic prea bun, în ceea ce priveşte podoaba capilară. Părul meu moale şi foarte fin, reuşea să mă scoată din sărite, în nenumărate rânduri şi de fiecare dată când aveam mai mare nevoie de el.

Dar toate astea sunt la timpul trecut.

După ce am încercat fiole minune, tratamente ce îmi promiteau miracole peste noapte, şampoane în 3 paşi, măşti de păr cu tot felul de ingrediente, am obţinut de fiecare dată acelaşi rezultat:

  • bani cheltuiţi, şi 
  • timp consumat aiurea, pentru maştile home made şi pentru navigat pe internet, în căutare de soluţii salvatoare.

Până într-o zi, când un gest banal, pe care îl consideram atunci noul meu tic, s-a dovedit a fi, de fapt, soluţia salvatoare. Obişnuiam, înainte să adorm, să-mi masez părul şi scalpul, cu mişcări circulare, ascendente sau descendente şi alternând ritmul.

Ce crezi că s-a întâmplat? Părul meu s-a regenerat şi început să fie tot mai des. Astăzi, am un păr frumos şi sănătos, doar pentru că în fiecare zi, m-am scărpinat în cap, cel puţin 10 minute. 🙂

Dăcă te-ai săturat de făcut experimente pe părul tău, te invit să aplici soluţia din acest material şi să îmi trimiti un mesaj cu rezultatul pe care îl vei obţine. Sunt sigură că şi la tine va funcţiona, aşa cum a funcţionat pentru toate persoanele care au aplicat-o.

De asemenea, te rog să-mi scrii mai jos, ce probleme îţi crează părul. Promit să revin cu soluţii, în cel mai scurt timp.

P.S. : Soluţia dă rezultate atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor. 🙂

Pe curând,
Monica.

Comments

comments

78 Shares
Share78
Tweet
Pin
Share