398003_566228030057411_1792463625_n

Bună! Aici Monica.

Ieri vorbeam pe skype cu amica mea, Simone, fondatoarea blogului www.femeieactuala.ro  şi a comunităţii de femei cu acelaşi nume.

Mi-au atras atentia chipul ei nemachiat şi trăsaturile naturale ale feţei, bine conturate. Nu am putut să-mi stăpânesc curiozitatea şi am întrebat-o care este secretul tenului ei, atât de frumos. Şi ştii ce mi-a răspuns? Măştile din produse naturiste, făcute în casă. 

M-a bucurat tare mult răspunsul ei şi am rugat-o să împărtăşească secretele ei de frumuseţe, femeilor din comunitatea Femeia Cochetă. A acceptat cu mare drag şi astăzi a scris un articol special pentru tine, pe care îl regăseşti  mai jos.

Bună şi bine te-am găsit pe femeiacocheta.ro.

Sunt Simone şi astăzi vă voi dezvălui câteva din micile mele secrete, care mă ajută să îmi menţin aspectul pielii, având în vedere că în curând, voi împlini 30 de anişori 🙂 va trebui să am mai multă grijă de aspectul meu (schimbarea prefixului traumatizează).

Chiar dacă locuiesc în străinătate de mai mult de zece ani şi sunt bombardată zilnic de reclame şi produse miraculoase, eu optez pentru produsele naturale, deoarece cele din comerţ au multe ingrendiente chimice. Am decis să îţi dezvălui astăzi maştile pe care eu le folosesc pentru îngrijirea tenului. Pe timpul anotimpului cald eu le aplic, câte una pe săptămână (recomand acelaşi lucru şi în perioada rece).

Tipul meu de piele este mixt, dar aceste maşti sunt valabile pentru orice tip de piele. Nu sunt o specialistă în domeniu, dar din proprie experienţă, îţi spun că pielea mea este fină şi are un aspect sănătos şi ferm, datorita ingredientelelor naturale pe care aleg să le aplic pe faţa mea.

Cele 3 măşti pe care le folosesc eu:

  1. Mască cu capşuni şi tărâţe de grâu : amestec 2 linguri de tărâţe de grâu cu trei capşuni coapte, sfărâmate şi o lingură de smântână naturală până ce se formează o pastă omogenă. După ce îmi spăl faţa cu apă calduţă (pentru a deschide porii) şi săpun pe bază de glicerină, o usuc tamponând cu prosopul şi după, aplic această mască. Continui să masez circular, după care o las pe faţă 15 minutele. La sfârşit, mai masez un pic şi o îndepărtez doar cu apă în abundenţă fără să folosesc săpunul (o aplic pe timp de seară ca să nu trebuiască să folosesc machiaj).
  2. Mască cu avocado şi smântână: pisez jumătate de avocado matur, o lingură de miere de albine, sucul de la jumătate de lămâie. Îmi spăl faţa, respectând procedeul menţionat mai sus şi mă masez uşor şi circular. După aproximativ 15 minute, clătesc tenul doar cu apă.
  3. Mască cu portocale şi smântână : amestec două linguri de smântână şi cu sucul unei jumătăţi de portocală şi repet procesul de spălare a tenului de mai sus, după care aplic masca.

 Având în vedere că sunt sfaturi din experienţa mea personal, te rog să încerci aceste mici secrete pe o zonă mică a pielii, pentru a te asigura că nu eşti alergică la niciunul dintre ingredientele de mai sus.

Astept cu emoţie să îmi dezvălui experienţele tale şi să îmi spui dacă este utilă pentru tine informaţia de mai sus.

 Îţi doresc o vară plină de succes!

 Pe pagina www.femeieactuala.ro poţi citi şi:

 Cum alegi costumul de baie potrivit

 A IV – a ecuaţie “Drumul spre excelenţă în relaţia de cuplu”

 Valorifică-ţi calităţile şi resursele!

Comments

comments

1 Shares
Share
Tweet
Pin1
Share